Selected:

"Green of Japan" HOJICHA, japoniška skrudinta arbata

4.007.50

„Green of Japan“ HOJICHA, japoniška skrudinta arbata

4.007.50

Japoniška žalioji arbata HOJICHA

HOJICHA arbata (ほうじ茶) tai skrudinta Sencha ir Bancha. Lapai rudi, užpilas oranžinės spalvos. Skonis skrudintų kaštonų ir kakavos. Tinka vaikams ir vyresnio amžiaus žmonėms.

Išvalyti
Įtraukti į norų sąrašą
Įtraukti į norų sąrašą

Aprašymas

„Green of Japan“ HOJICHA, japoniška skrudinta arbata

Hojicha (ほうじ茶) tai yra skrudinta arbata, Sencha ir Bancha arbatų mišinys. Kadangi arbatos lapai yra rudi o užpilas oranžinės spalvos, ji neatrodo kaip tipiška žalioji arbata.

Arbatos lapeliai yra skrudinti keptuvėse apie 200 °C temperatūroje ir iš karto atvėsinti. Skrudinimas leidžia kofeinui sublimuoti, dėl ko arbatoje nesijaučia kartumo. Dėka savo švelnaus skrudintų kaštonų ir kakavos skonio Hojicha arbata yra labai mėgstama vaiku ir vyresnio amžiaus žmonių.

Žalios arbatos nauda sveikatai:

  • Antioksidantai, tokie kaip karotinoidai ir vitaminas C, esantys arbatoje, padeda sustiprinti imuninę sistemą ir pašalina toksinus iš organizmo. Žalioji arbata yra daug turtingesnė antioksidantų nei juodoji arbata ar netgi daržovės!
  • Žalia arbata mažina kraujo spaudimą ir yra patikrinta priemonė kovojant su hipertenzija. Taip pat, reguliariai geriama žalia arbata mažina širdies ligų vystymąsi.
  • Dėka katechinui, kuris yra stipus antioksidantas, žalioji arbata padeda apsisaugoti nuo vėžio.

 

Dėl labai mažo kofeino kiekio, Hojicha arbata tinka gėrti vaikams ir vyresnio amžaius žmonėms.

 

HOJICHA ARBATA – PARUOŠIMAS

 

Tradicinis paruošimo būdas:

Arbatos lapelių kiekis: 3-4 g

Vandens kiekis: 150 ml

Vandens temperatura: 90 C 

Laikas: 30 sek. – 1 min.  

Daugiau informacijos apie tai kaip teisiklingiai paruošti žalią arbatą rasite čia: KAIP TINKAMAI PARUOŠTI ARBATĄ

 

Bendraukime Facebook

Papildoma informacija

Svoris 30 g
Svoris

30, 70 g

Jums taip pat gali patikti…

Close Menu
×
×

Cart