„Green of Japan” Fukamushi TAMARYOKUCHA Nagasaki
€14.00
„Green of Japan” Fukamushi TAMARYOKUCHA Nagasaki
Fukamushi Tamaryokucha 玉緑茶 . Švelnaus, subalansuoto skonio su šviežių žirnelių natomis. Pavasario derliaus arbata iš Sonogi regiono.
Regionas: Nagasaki prefektūra, Kyushu.
Kultivaras (cultivar): Tsuyuhikari, Saemidori and Yabukita, pavasario derliaus.
Svoris: 50 g
Turime
Aprašymas
„Green of Japan” Fukamushi TAMARYOKUCHA Nagasaki
Kadangi arbatai naudojami tik jauniausi ir švelniausi lapeliai, arbatožolės yra smulkios, o jų dydis tolygus. Lapelių spalva – tamsiai žalia su blizgesiu. Regionas: Nagasaki prefektūra, Kyushu. Kultivaras (cultivar): Tsuyuhikari, Saemidori and Yabukita, pavasario derliaus. Arbatkrūmai auginami tiesioginėje saulėje. |
Paruošimo būdas:
- Į arbatinuką įberkite žaliosios arbatos.
- Niekada nenaudokite ką tik užvirinto vandens! Arbatžoles užpilkite virintu ir atvėsintu iki reikiamos temp. vandeniu. Pritraukimo laikas priklauso nuo arbatos rūšies (žr. žemiau).
- Užplikytą žalią arbatą tolygiai išpilstykite į visus, iš anksto paruoštus, puodelius, kas leis išlaikyti skonį ir aromatą. Niekada nepalikite arbatžolių vandenyje! Šiltame vandenyje katechinai išsiskaido, o baltymų padaugėja – gali atsirasti skrandžio skausmai, o pati arbata turės daugiau kartumo.
- Kadangi naudojame aukščiausios kokybės rūšinę žalią arbatą, tos pačios arbatžolės gali būti užplikomos tris kartus (kiekvieną kartą pritraukimo laiką prailginkite 15 sek.)
Arbatos lapelių kiekis: 4 g
Vandens kiekis: 150 ml
Vandens temperatura: 70-75 C
Laikas: 1 min.
Daugiau informacijos apie tai kaip teisiklingiai paruošti žalią arbatą rasite čia: KAIP TINKAMAI PARUOŠTI ARBATĄ
Bendraukime Facebook
Papildoma informacija
Svoris | 50 g |
---|