Japoniška žalioji arbata HOJICHA milteliai (200 g)

27.00

Japoniška žalioji arbata HOJICHA milteliai (200 g)

HOJICHA milteliai – skrudintų kaštonų ir kakavos skonis. Mėgaukitės kremine Hojicha latte tekstūra! Tinka vaikams ir vyresnio amžiaus žmonėms.

Turime

Aprašymas

Japoniška žalioji arbata HOJICHA milteliai (200 g)

Japoniška žalioji arbata Hojicha milteliai – tai yra sutrinti skrudintos Bancha arbatos lapeliai. Kadangi šios arbatos milteliai yra rudi o užpilas oranžinės spalvos, ji neatrodo kaip tipiška žalioji arbata. Kofeino kiekis minimalus – ją gali gėrti net vaikai.

Hojicha arbatos lapeliai yra skrudinti keptuvėje apie 200 °C temperatūroje ir iš karto atvėsinti. Skrudinimas leidžia kofeinui sublimuoti, dėl ko arbatoje nesijaučia kartumo. Dėka savo švelnaus skrudintų kaštonų ir kakavos skonio Hojicha arbata yra labai mėgstama vaikų ir vyresnio amžiaus žmonių.

Hojicha arbata tinka gerti vaikams ir vyresnio amžiaus žmonėms.

 

Žalios arbatos nauda sveikatai:

Blog apie arbatą

 

Paruošimas:

3 g Hojicha arbatžolių

150 ml vandens (temperatūra: 90 lapsnių)

Prittraukimo laikas: 30 sek.

Detali instrukcija kaip paruošti Hojicha arbatą rasite čią.

HOJICHA ARBATA – NAUDOJIMO BŪDAI

HOJICHA LATTE

 

 Ingredientai:

3 g (arbatinis šaukštelis) Hojicha miltelių

60 ml vandens (vandens temperatura 90 C)

180 ml augalinio pieno

  1. Hojicha miltelius įdėkite į dubenėlį. Rekomenduojame miltelius perpilti per sietelį, kad eliminuotumėte grūdelius. Į dubenėlį su milteliais įpilkite 60 ml vandens ir agava sirupo (pagal skonį). Bambukine šluotele energingai plakite Hojicha miltelius (W raidės judesiais), kol susidarys oro burbuliukai ir švelnios putos. Perpilkite į latte stiklinę.
  2. Pašildykite piena ir suplakite elektriniu latte plaktuvu. Gautas putas švelniai perpilkite į stiklinę su Hojicha.
  3. Mėgaukitės kremine latte tekstūra, bei neiprastu skrudintų kaštonų ir kakavos skoniu!

 

 

 

Draugaukite su mumis Facebook

Jums taip pat gali patikti…