Degustacinis rinkinys „SAGASU” 探す

25.00

Degustacinis rinkinys „SAGASU” 探す

Dailiai supakuotas penkių arbatų degustacinis rinkinys. Puikia dovana šeimai ar arbatos mėgėjui. Tinka kaip verslo dovana.

Neturime

Aprašymas

Degustacinis rinkinys „SAGASU” 探す

 

Dailiai supakuotas japoniškų arbatų degustacinis rinkinys

Rinkinių sudedamosios dalys:

– 5 pakeliai žalios arbatos: Gyokuro 20 g, Summer-orange Sencha 25 g, Premium Bancha Fukamushi 25 g, Genmaicha 25 g, Hojicha 15 g

 

Apie arbatas:

Gyokuro (玉露) tai yra viena iš kilniausiu iš visų japoniškių, o kartais ir visų pasaulio žaliųjų arbatų. Vertinama yra dėl savo išskirtinio daržovių ir žolių saldaus skonio ir sveikatos savybių. Atpalaiduoja kūną ir protą, nuramina, suteikia proto budrumo, pagerina koncentraciją.

Sencha (煎茶) – pati populiariausia iš visų japoniškų arbatų. Labai turtinga vitaminu C, mikroelementu ir antioksidantu, ypač katechinu, kurie slopina ląstelių senėjimą, padeda mūsų organizmui išlaikyti jaunystę bei yra širdies ir kraujagyslių sistemos apsauga.

Katechinai taip pat padeda virškinimui, dėl ko Sencha rekomenduojama gerti 30 min. po valgio. Dėl savo švelnaus skonio, Sencha puikiai dera prie maisto, ypač prie tokių patiekalų, kaip tempura ir jūros gėrybės.

Premium Bancha Fukamushi (深蒸し茶, ang. deep-steamed tea) tai Ilgesnį laiką garais apdorota arbata. Po Sencha arbatos Bancha yra pati populiariausia iš visų japoniškų arbatų. Turtinga vitaminu C, mikroelementais ir antioksidantais, ypač katechinais, kurie slopina ląstelių senėjimą, padeda musų organizmui išlaikyti jaunystę bei yra širdies ir kraujagyslių sistemos apsauga.

Genmaicha (玄米茶) yra japoniška žalioji arbata Sencha su kepintais rudais ryžiais (genmai) ir spragintais kukurūzais. Paruošta arbata yra šviesai gelsvos spalvos ir itin švelnaus riešutų ir kepintų ryžių skonio, kas balansuoja arbatos kartumą. Dažnai geriama, Genmaichaturi itin didelę naudą sveikatai. Puikiai tinka nuraminti mūsų skrandį.

Hojicha (ほうじ茶) – tai yra skrudinta Sencha ir Bancha arbata. Kadangi arbatos lapai yra rudi o užpilas oranžinės spalvos, ji neatrodo kaip tipiška žalioji arbata. Arbatos lapeliai yra skrudinti keptuvėse apie 200 °C temperatūroje ir iš karto atvėsinti. Skrudinimas leidžia kofeinui sublimuoti, dėl ko arbatoje nesijaučia kartumo. Deka savo švelnaus skrudintų kaštonų ir kakavos skonio Hojicha arbata yra labai mėgstama vaiku ir vyresnio amžiaus žmonių.

Kaip tinkamai paruošti žalią arbatą galite sužinoti čia.

 

 

Regulariai bendraukite su mumis Facebook.

Papildoma informacija

Svoris 150 g
Galimos kombinacijos

5 arbatų kolekcija, Orange Sencha + Genmaicha, Sencha + Genmaicha

Jums taip pat gali patikti…