Žalioji arbata GENMAICHA su imbieru (40 g)

7.00

Žalioji arbata GENMAICHA su imbieru (40 g)

Genmaicha su imbieru tai yra japoniška žalioji arbata Sencha su kepintais rudais ryžiais (genmai), spragintais kukurūzais bei imbieru. Paruošta arbata yra šviesai gelsvos spalvos ir itin švelnaus riešutų ir kepintų ryžių skonio, kas balansuoja arbatos kartumą. Puikiai tinka nuraminti mūsų skrandį.

Svoris: 40 g

Turime

Aprašymas

Žalioji arbata GENMAICHA su imbieru (40 g)

Genmaicha su imbieru tai yra japoniška žalioji arbata Sencha su kepintais rudais ryžiais (genmai) ir spragintais kukurūzais. 

Šviesiai gelsvos spalvos arbata su imbieru duoda šildantį efektą, o joje esantys kepinti ryžiai subalansuoja arbatos kartumą. Tai puiki arbata susikurti jūsų pačių arbatos gėrimo ritualus, kai norisi atsipalaiduoti po sunkios darbo dienos ar turėti tobulą akimirką sau.

Genmaicha arbata tinka gerti ir prieš ir po valgio. Puikiai tinka nuraminti mūsų skrandį. Dėka mažesnio nei kitose žalios arbatos rūšyse kofeino kiekio, nėra jos gėrimo apribojimų.

 

Žalios arbatos nauda sveikatai:

  • Antioksidantai, tokie kaip karotinoidai ir vitaminas C, esantys arbatoje, padeda sustiprinti imuninę sistemą ir pašalina toksinus iš organizmo. Žalioji arbata yra daug turtingesnė antioksidantų nei juodoji arbata ar netgi daržovės!
  • Žalia arbata mažina kraujo spaudimą ir yra patikrinta priemonė kovojant su hipertenzija. Taip pat, reguliariai geriama žalia arbata mažina širdies ligų vystymąsi.
  • Dėka katechinui, kuris yra stipus antioksidantas, žalioji arbata padeda apsisaugoti nuo vėžio.
  • Žalioji arbata savo sudėtyje turi aktyvų ingredientą, vadinama teaninu, kuris atpalaiduoja protą ir suteikia atpalaidavimo jausmą.

 

Paruošimo būdas:

Arbatos lapelių kiekis: 3-4 g

Vandens kiekis: 150 ml

Vandens temperatura: 90 C 

Laikas: 30 sek. – 1 min.  

Daugiau informacijos apie tai kaip teisiklingiai paruošti žalią arbatą rasite čia: KAIP TINKAMAI PARUOŠTI ARBATĄ

 

Bendraukime Facebook

 

Papildoma informacija

Svoris 80 g