Selected:

Japoniška žalioji arbata HOJICHA milteliai (40 g)

8.00

Japoniška žalioji arbata HOJICHA milteliai (40 g)

8.00

Japoniška žalioji arbata HOJICHA milteliai (40 g)

Japoniška žalioji arbata Hojicha tai yra skrudintos Bancha arbatos milteliai. Kadangi šios arbatos milteliai yra rudi o užpilas oranžinės spalvos, ji neatrodo kaip typiška žalioji arbata. 

Turime

Įtraukti į norų sąrašą
Įtraukti į norų sąrašą

Aprašymas

Japoniška žalioji arbata HOJICHA milteliai (40 g)

Japoniška žalioji arbata Hojicha milteliai – tai yra sutrinti skrudintos Bancha arbatos lapeliai. Kadangi šios arbatos milteliai yra rudi o užpilas oranžinės spalvos, ji neatrodo kaip tipiška žalioji arbata. 

Hojicha arbatos lapeliai yra skrudinti keptuvėje apie 200 °C temperatūroje ir iš karto atvėsinti. Skrudinimas leidžia kofeinui sublimuoti, dėl ko arbatoje nesijaučia kartumo. Dėka savo švelnaus skrudintų kaštonų ir kakavos skonio Hojicha arbata yra labai mėgstama vaikų ir vyresnio amžiaus žmonių.

Hojicha arbatos nauda sveikatai:

  • Antioksidantai, tokie kaip karotinoidai ir vitaminas C, esantys arbatoje, padeda sustiprinti imuninę sistemą ir pašalina toksinus iš organizmo. Žalioji arbata yra daug turtingesnė antioksidantų nei juodoji arbata ar netgi daržovės!
  • Žalia arbata mažina kraujo spaudimą ir yra patikrinta priemonė kovojant su hipertenzija. Taip pat, reguliariai geriama žalia arbata mažina širdies ligų vystymąsi.
  • Dėka katechinų, kurie yra stiprus antioksidantas, žalioji arbata padeda apsisaugoti nuo vėžio.
  • Hojicha savo sudėtyje turi aktyvų ingredientą, vadinama teaninu, kuris atpalaiduoja protą ir suteikia atpalaidavimo jausmą.

Hojicha arbata tinka gerti vaikams ir vyresnio amžiaus žmonėms.

 

HOJICHA ARBATA – NAUDOJIMO BŪDAI

HOJICHA LATTE

Ingredientai:

3 g (arbatinis šaukštelis) Hojicha miltelių

60 ml vandens (vandens temperatura 90 C)

180 ml pieno

  1. Hojicha miltelius įdėkite į dubenėlį. Rekomenduojame miltelius perpilti per sietelį, kad eliminuotumėte grūdelius. Į dubenėlį su milteliais įpilkite 60 ml vandens. Bambukine šluotele energingai plakite Hojicha miltelius (W raidės judesiais), kol susidarys oro burbuliukai ir švelnios putos. Perpilkite į latte stiklinę.
  2. Pašildykite piena ir suplakite bambukine šluotelė arba elektriniu latte plaktuvu. Gautas putas švelniai perpilkite į stiklinę su Hojicha.
  3. Mėgaukitės kremine latte tekstūra bei neiprastu skoniu!

 

 

 

Draugaukite su mumis Facebook

Papildoma informacija

Svoris 100 g

Jums taip pat gali patikti…

Close Menu
×
×

Cart