MANGO MATCHA - gaivus jogurtinis kokteiliS
PORCIJŲ SKAIČIUS: 2
PARUOŠIMO LAIKAS: 10 MIN

Mango lassi su Matcha. ©JAPONISKAZALIA.LT
Mango Matcha – gaivus jogurtinis kokteiis. Leiskime sau įjungti fantaziją
Mango lassi tai nuostabiai gaivus trintų mangų ir jogurto mišinys. Indijoje jis dažnai gaminamas su kardamonu, o čia modifikuota versija su Matcha miteliais. Labai langva pagaminami pusryčiai arba tiesiog sveikas užkandys. Puikus pasirinkimas vasaros karštiems orams.
Antioksidantų ir vitaminų bomba! Ne tik super skanu bet ir super sveika.
Matcha – „supermaistas“. Iš vieno puodelio šio gėrimo gauname energijos visai dienai. L-teaninas, esantis arbatoje, didina dopamino ir serotonino koncentraciją, o tai sukelia atpalaiduojantį poveikį, puikią nuotaiką bei gerą savijautą.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinės natūralaus jogurto be priedų
- 1/2 stiklinės kokosų pieno
- 1 1/2 stiklinės nulupto ir gabalialiais supjaustyto šviežio mango (geriausiai, jei mangas gerokai prinokęs)
- 1/2 šaukštelio MATCHA miltelių
- klevų sirupo (pagal skonį)
PARUOŠIMAS:
1. Į virtuvinį trintuvą (blenderį) sudedame mango gabalielius, supilame jogurtą, kokosų pieną ir suplakame iki vientisos masės.
2. Jei trūksta saldumo, įpilkite klevų sirupo.
3. Masę padalinkite į dvį dalys.
4. Į vieną dalį įberkite Matcha miltelius. Naudokite sietelį, kad masė būtų be grudelių. Priklausomai nuo Matcha arbatos rūšies, masė gali reikalauti daugiau saldumo, kad subalansuoti intensivų miltelių skonį.
5. Vienu metu stiklinę pilkite abį masės ir formuokite gražų dizainą.
6. Skanaus!
MATCHA
NE TIK
MADINGAS GĖRIMAS
Bendraukime Facebook. Nepraleiskite mūsų naujienų 🙂